Anlägg en pool i din trädgård

Standard

Vad är väl skönare en varm sommardag än ett svalkande dopp. Tänk dig den känslan av lyx om du kan göra detta i din egen trädgård. Du slipper trängseln som du har på ett utomhusbad som du delar med andra, du har poolen helt för dig själv.

Saker att tänka på

Innan du köper din pool kan det vara bra att tänka igenom var i trädgården du ska placera den. Du vill kanske ha plats för lite andra aktiviteter än bara bad, eventuellt en liten krocketbana eller en plats där du kan spela kubb.Du måste också bestämma dig för hur stor pool du vill ha, samt om den ska vara under eller över marknivå. Tänk på att du i några tillfällen måste söka om bygglov. Därför kan det vara bra att du uppdaterar dig på vad som gäller innan du startar bygget.

Välja rätt pool

Det finns många olika typer av pooler att välja mellan. Och det är viktigt att du väljer rätt då detta är en investering för framtiden. Därför, välj det som passar bäst för dig, och ditt behov. Du får samtidigt inspiration om hur ditt framtida poolområde kan se ut. Lycka till med poolbygget och njut av sommarens bad!